Underbart mumsiga veganska kärleksmums. Receptet ger 10 stora bitar.
Dessa kärleksmums är riktigt underbara och fluffiga. De är dessutom helt veganska. Genom att använda kallbryggt kaffe i glasyren får vi är härlig lite rundare och karamelliserad smak på kaffet och utan beskan.
Sätt ugnen på 180°C varmluft eller 200°C över- och undervärme.
2
Smält margarinet.
3
Rör ihop mjöl, socker, kakao, bakpulver och vaniljsocker i en skål.
4
Vispa det smälta margarinet , Oatly iMat och kallbryggt kaffe i en stor bunke.
5
Tillsätt de torra ingredienserna och vispa ihop ytterligare någon minut.
6
Häll smeten i en fyrkantig form på 20*35 cm, beroende på typ av form använd olja och/eller ströbröd eller använd bakplåtspapper så att kakan inte fastnar i formen.
Sätt ugnen på 180°C varmluft eller 200°C över- och undervärme.
2
Smält margarinet.
3
Rör ihop mjöl, socker, kakao, bakpulver och vaniljsocker i en skål.
4
Vispa det smälta margarinet , Oatly iMat och kallbryggt kaffe i en stor bunke.
5
Tillsätt de torra ingredienserna och vispa ihop ytterligare någon minut.
6
Häll smeten i en fyrkantig form på 20*35 cm, beroende på typ av form använd olja och/eller ströbröd eller använd bakplåtspapper så att kakan inte fastnar i formen.
0 comments on “Kärleksmums”Add yours →