Om du på morgonen kommer på att du vill ha nybakat till frukost, men inte har satt någon deg under natten är dessa scones perfekta. På under en halvtimme har du nybakat till frukosten!
Om du inte har Oatly iMat hemma går det bra att byta ut det mot samma mängd standardmjölk.
Observera att detta är "svenska scones" som är snabba frukostbullar och inte detsamma som English Scones som är högre, slätare och rundare bullar som passar bra till afternoon tea.

Sätt ugnen på 230°C varmluft eller 250°C över- och undervärme.
Blanda vetemjöl, salt och bakpulver.
Blanda i margarinet till en smulig deg.
Häll på Oatly iMat.
Knåda samman till en sammanhängande deg.
Dela upp i fyra runda, platta kakor.
Lägg ut degkakorna på bakplåtsbeklädda plåtar.
Snitta ett kors tvärs över varje degkaka.
Grädda mitt i ugnen ca 8 - 10 minuter.
Ingredienser
Instruktioner
Sätt ugnen på 230°C varmluft eller 250°C över- och undervärme.
Blanda vetemjöl, salt och bakpulver.
Blanda i margarinet till en smulig deg.
Häll på Oatly iMat.
Knåda samman till en sammanhängande deg.
Dela upp i fyra runda, platta kakor.
Lägg ut degkakorna på bakplåtsbeklädda plåtar.
Snitta ett kors tvärs över varje degkaka.
Grädda mitt i ugnen ca 8 - 10 minuter.
0 comments on “Scones”Add yours →